roser

Påminnelse om kontingentbetaling for 2020

Ditt medlemsskap og støtte er viktig for oss!

Ordinære partimedlemmer!

Vi trenger deg for å stå sterkt og jobbe med det vi mener er god politikk i lokalmiljøet og på landsbasis. 

Vi minner derfor om at det er tid for kontingentinnbetaling med frist per 15. mars 2020 for inneværende år. (Frist endret grunnet ny kommunestruktur i år)

Dersom du ikke har mottatt faktura i bank eller papirform kan du også betale direkte via kto.nummer 7874.06.27677 med referanse til ditt medlemsnummer og navn. Du kan også betale via VIPPS på 450045 (evt. søkeord "AP kontingent"). 

Husk å refere til navn ved betaling slik at vi får registrert betalingen på deg/den det gjelder - uavhengig av betalingsmetoden du benytter. 

Benytt gjerne innmeldingslink på forsiden vår for korrekt registrering av nytt medlemskap og rask hjelp for å gjøre din første innbetaling. 

Du er velkommen til oss i Arbeiderpartiet og AUF!

Med vennlig hilsen styret

For AUF'ere og mulige støttemedlemmer:

Tobias og Edvard melder at det er på tide å få betalt AUF-kontingenten snarest også.

Den letteste måten er å betale via VIPPS og søke opp "AUF Norge", via "Kjøp og betal" eller "Send", og trykke på "Min kontingent". Kjempelett - ellers så tar du kontakt med fylkessekretær Edvard via sms 4766 2078 og han hjelper til med sjekk og råd.

Støttemedlemskap også mulig:

Fylkeslaget til AUF har mange støttemedlemmer og håper partivenner vil fortsette å støtte oss med kr. 300,- per år. Om du vil registrere deg som støttemedlem kan du gjøre det via her